O nas

Naša zgodovina

Ustanovljeni smo bili leta 2001, smo vodilni v industriji, ki se osredotoča na kakovost in dobavlja težko dostopne, dolgoročne in ob koncu življenjske dobe (EOL) ter zastarele elektronske komponente. Naš oddelek za zagotavljanje kakovosti in lasten laboratorij sta bila prepoznana kot ena vodilnih podjetij v našem programu za ublažitev ponaredkov. Postopek inšpekcijskega pregleda, ki ga upoštevamo pri vseh izdelkih, temelji na trenutnih industrijskih standardih.

Naš direktor - JC Lee je že leta delal v neodvisni industriji elektronskih komponent in spoznal, da je veliko neodvisnih distributerjev bolj skrbelo za dno kot za kakovost komponente ali zadovoljstvo kupca. Leta 2000 je JC Lee videl takojšnjo potrebo po neodvisnem dobavitelju, ki ga vodijo kupci, in z vizijo je ustvaril distributerja, ki se je lahko osredotočil na potrebe kupcev, hkrati pa je na prvo mesto postavil kakovost in zadovoljstvo strank. Po nekaj letih distribucije majhne niše komponent je JC Lee razširil svojo linijo izdelkov in začel skladiščiti, dobavljati in distribuirati na stotine komponent strankam po vsem svetu.

Profil podjetja

Smo neodvisni distributer elektronskih komponent, ki se zavzemamo za integracijo storitev distribucije elektronskih komponent znanih svetovnih blagovnih znamk. Ustanovljeno novembra 2010 s sedežem v Hong Kongu. Imamo tudi logistična skladišča v Hong Kongu in Tai Wanu.

Za naše podjetje je značilna visokokakovostna elitna ekipa, poslovanje našega podjetja pa je razpršilo več kot 30 držav v vseh regijah sveta. Gornji kanal je bogat z originalnimi proizvajalci in pooblaščenimi zastopniki. Nadaljnji kanali imajo neposredne vire, zaradi česar se izmenjava informacij o zalogah uresniči in imamo najnovejše in najbolj dragocene tržne informacije.

Naši izdelki in storitve vključujejo vsa področja elektronske industrije, vključno z vojaško, avtomobilsko, medicinsko, potrošniško elektroniko, industrijskim nadzorom, internetom stvari, novo energijo in komunikacijami itd. Kupcem lahko ponudimo storitve na vseh področjih, kot so inteligentna distribucija, zmanjšanje stroškov, svetovanje pri povpraševanju, upravljanje kakovosti, posvetovanje o informacijah na promptnem trgu, integracijske storitve in recikliranje zalog.

Z načelom \"na podlagi integritete usmerjene k strankam, usmerjene k kakovosti, cenovno usmerjenega in storitvenega razvoja\" se bomo potrudili, da bomo svojim strankam zagotovili najboljše izdelke in storitve.

Še naprej bomo izboljševali prodajno mrežo podjetja po vsem svetu, ustvarjali resnično in trajno vrednost za stranke ter ustvarjali priložnosti za zaposlene, ki jim bodo lahko pomagale pri nenehnem razvoju. Iskreno upamo, da smo lahko vaš najboljši partner pri distribuciji komponent!